Seminar Astralno putovanje

“Izuzetno iskustvo buđenja jedne od najfascinantnijih ljudskih sposobnosti”

Za neke ljude odvajanje emotivnog “ja” od fizičkog tijela je instinktivno, ali im je ipak teško koristiti ga i njime upravljati. Seminar podučava efektivne tehnike pomoću kojih samo svjesnošću dolazi do napuštanja tijela i putovanja.

Cilj ovog eksperimenta je kontakt sa dimenzijama koje inače upoznajemo samo kroz snove. To je mjesto gdje se stapaju normalno i paranormalno i gdje se aktiviraju nove mogućnosti u ljudskom biću. Naučiti “odvojiti se” od tijela jača i osjećaj unutarnje sigurnosti; na primjer, moguće je prebroditi strah od smrti, postati svjesniji postojanja izvantjelesne stvarnosti i nadići ograničene percepcije uvjetovane životom u fizičkoj formi.

Seminar astralnog putovanja pruža filozofske temelje i osnovno razumijevanje mehanizma i mogućnosti “odvajanja”. Prema damanhurskoj filozofiji ljudsko biće je “biće-most“, koje postoji na puno različitih razina, od materijalnih do duhovnih.

Osim teorijskog dijela, seminar uključuje iskušane i testirane praktične vježbe uz vodstvo iskusnog instruktora iz Damanhura. Seminar ima tri stupnja, a treći stupanj prolazi se isključivo u Damanhuru i uključuje vježbanje i spavanje u Hramovima čovječanstva.

Za seminar se možete prijaviti na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr