Seminar Unutarnje osobnosti

Integrirajte vašu mnogostranu prirodu i pronađite unutarnji mir

Svatko od nas živi složenu realnost želja, misli, snova i ideja. Prema damanhurskoj duhovnoj fizici unutarnje osobnosti su dio strukture duše i, zajedno s atraktorom, povezuju božansko u nama. Naš kulturni odgoj i genetski sklop uče nas da o sebi mislimo kao jediničnim individuama, ali u stvarnosti, fizičko tijelo dijele mnogi “pojedinci” poznati kao “osobnosti”, kao što pojedinačni organi tvore fizičko tijelo – svaki sa svojim vlastitim funkcijama bitnim za djelovanje cjeline.

Činjenica da često imamo suprotstavljene osjećaje izravna je posljedica slaganja ovih mnogih dijelova s naizgled suprotstavljenim ciljevima. Istinska priroda ljudskog bića je mnogostrana i multiformna, a ove osobnosti predstavljaju veliki potencijal i izuzetno bogatstvo kada surađuju na zajedničkim ciljevima.

Poput muzičkog orkestra, svaka sekcija ima svoj vlastiti vodeći instrument ovisno o trenutnoj situaciji. Kada vaše osobnosti djeluju zajednički harmonično, rezultat je bogata simfonija ujedninjenog zvuka; ali kad postoji trenje, sve što dobijete je buka. Konačni cilj ovog seminara, u dvije razine, je razvijanje tehnika da bi postali dirigent ove moćne grupe umjetnika i da stvorite glazbeno remek-djelo.

Vježbe koje se uče temeljene su na oblicima umjetničkog izražavanja i igre, zajedno s raznovrsnim tehnikama meditacije. Konačni rezultat treba odrediti, kontaktirati i integrirarati naše različite osobnosti, da bismo razriješili unutarnje sukobe i dosegli veću razinu zajedničkog boljitka. Kad naučimo prepoznati i prizvati sve naše aspekte, možemo pokrenuti ogromno bogatstvo talenata i mogućnosti s konačnim ciljem dosizanja prosvjetljenja.

Prvi stupanj: Najvažniji aspekti sebstva: Razvoj konstruktivnog unutarnjeg dijaloga da bi se prepoznale i ujedinile vaše razjedinjene osobnosti potičući dinamike, igre, zabavne uvide uz, naravno, savršen dodatak teoretskog znanja.

Drugi stupanj: Integracija sebstva: Produbite kontakt s vašim unutarnjim osobnostima kao put samoiscjeljenja. Prikupite “tragove” dijelova koji čine vaš sustav, unutarnje sebstvo, i stvorite novu, funkcionalniju ravnotežu te razriješite unutarnji sukob.

Svaki seminar se radi jedan vikend, subotu i nedjelju od 10-18h, s pauzom za ručak od 13-15h.

Za seminar se možete prijaviti na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr