Selfike na Sajmu kristala u Zagrebu

U Zagrebu je održan Mineral expo 18. Međunarodni sajam kristala, dragog i poludragog kamenja vikend 21.-22.5. u Domu sportova na kojem smo prvi puta udjelovali.

Mnogi posjetioci su sa zanimanjem razgledali i isprobali damanhurske selfike.

Selfika (self – na svetom jeziku Damanhura znači spirala) predstavlja jedno iznimno područje istraživanja u Damanhuru.

Radi se o disciplini koja je ponovno otkrivena i usavršena, a podrazumijeva koncentriranje i usmjeravanje životnih i inteligentnih energija u selfove, uz korištenje metala, boja, specijalnih tinti i minerala.

Selfike su naveliko koristili Atlantiđani, a tragovi upotrebe mogu se naći i u egipatskoj, etruščanskoj, keltskoj te staroj arapskoj kulturi, u kojoj se koristila sve do VIII st. pr. Krista.

U Damanhuru je osnivač Oberto Airaudi – Falco predstavio selfike u obliku kakav je danas prezentiran.

Interakcija selfa s ljudskim bićem temelji se na obostranoj koristi. Stoga se selfovi mogu smatrati specijaliziralim simbiontima. Self privlači stanja koja su korisna za fizički život osobe ili rast osobnih potencijala, te se povezuje s aurom preko „mikrolinija“, tj. energetskih linija ljudskog tijela. Zauzvrat, selfičke inteligencije imaju mogućnost stjecanja iskustva svijeta različitog od onoga iz kojeg potječu. Self i ljudska bića ne koriste sve aspekte svog postojanja u recipročnoj interakciji, već samo one za koje postoji obostrana korist.

Selfike možete isprobati i kupiti kod nas u Vlaškoj 81a 1.kat.

Slobodno nas kontaktirajte na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr