Mystery school (Škola misterija)

“Budući da sam veliki ljubitelj ezoterijskih znanja i mističnih iskustava, Mystery School je bio pun pogodak za mene. Od širokog raspona tema koje se obrađuju online tokom godine u svakoj sam našao ponešto za sebe i integrirao u svakodnevni život, bilo da su duhovne vježbe ili jednostavno proširene spoznaje o samom sebi i životu kojim sam okružen. Pritom bih spomenuo predavanja o Atlantidi koja su mi uvijek golicala maštu, kao i seminar “Prošli Životi” gdje sam puno naučio o svojim osobnim potencijalima, ostvarenima u prošlim životima. Spomenuo bih još i seminar komunikacije s biljnim svijetom gdje sam spoznao duboko prijateljstvo između nas i svijeta biljaka, nakon čega biljke gledam potpuno drugim očima.
Vrhunac škole Misterija su odlasci u Hramove čovječanstva u Damanhuru gdje znanje prikupljeno tokom godine prerasta u jedno predivno duhovno iskustvo podržano od strane mentora i cijele grupe. Ti trenutci ostaju za pamćenje za cijeli život.
Ako bih izdvojio nešto od toga što sam dobio u ovoj školi, to je povećan kapacitet da se suočim sa svojim strahovima, a time i povećano samopouzdanje da ostvarim svoje osobne ciljeve na poslovnom, društvenom i obiteljskom planu, te općenito više životne energije.
Kvalitetu seminara, mentora i organizatora škole nemoram ni spominjati, odlični su! Toplo preporučam 🙂 T.S.

Mystery school (Škola misterija)