Predavanje o Mystery School

Poslušajte besplatno predavanje Crotala Sesama o Mystery School i vikend seminaru ABeCeDa ezoterijskog učenja, održano u petak 06.04.2018. s početkom u 19 sati u Centru Talej.

Crotalo Sesamo je dugogodišnji građanin Damanhura, ambasador, instruktor i duhovni iscjeljitelj sa više od 20 godina iskustva.

 

Mystery School je trogodišnji put unutarnje transformacije koji će početi na jesen 2018. u Zagrebu.

Mystery School pruža mogućnost proučavanja drevnih svjetskih mudrosti i učenja u akademskom okruženju. Takve škole su dugo čuvale i skrivale drevnu ezoterijsku i mističnu mudrost na dobrobit čovječanstva. Damanhurska Mystery School je put samootkrivanja i istraživanje stvarnosti putem magijske i duhovne vizije koja potječe iz učenja Falca Tarassaca. Ta vizija radikalno je izmijenila klasični ezoterizam i time učinila Damanhur jedinstvenim mjestom u kojem su duhovnost, društveni eksperimenti, znanje i iskustvo dio dnevne stvarnosti.

Sada smo u kritičnoj točki povijesti čovječanstva kada je vrijeme da i najdublje tajno znanje o životu bude objavljeno kako bi sada imali pristup i mogli koristiti te izvanredne moći za individualnu i kolektivnu evoluciju. Spremni smo stvoriti božansku zemlju. Sudjelovanjem u Damanhurskoj Mystery School polaznici mogu pozitivno pridonijeti ovom globalnom planu i u tom procesu živjeti bogatiji, ispunjeniji i svetiji život.

Više o Mystery School možete pročitati ovdje:

https://welcome.damanhur.org/hr/skola-misterija

https://welcome.damanhur.org/0/hr/uci-s-nama/files/skola-misterija-program.pdf