Dizajn s prirodom

Unaprijedite vaše okruženje

Pri oblikovanju ili obnovi bilo kojeg prostora ključ za udobnost je atmosfera. Uz uređaj Muzika biljaka U1 ambijent svake sobe pretvara se u interaktivni svijet prirodne zabave koja će donijeti trajno zadovoljstvo vašim kupcima i klijentima.

Zvukovi živih biljaka glazbenika kreiraju intrigantan i neočekivan okoliš, koji je ujedno i umirujući i stimulirajući. Zamislite predvorje hotela ne samo s uobičajeno elegantno izloženim cvijećem, već i sa zvučnom vezom s raspjevanim biljnim svijetom. Čak i ako netko nije svjestan da zvukove proizvodi biljka ili drvo, može odmah osjetiti razliku.

Bilo da se radi o poslovnom prostoru, hotelskom predvorju ili privatnom studiju zvukovi biljaka glazbenika nježno preobražavaju atmosferu i stvaraju udobniji i ugodniji okoliš za sve. Ovaj duboki kontakt s prirodom može se postići i u najkomercijalnijie dizajniranim interijerima. Osjetite razliku između dobro osmišljenog prostora i prostora koji ima potencijal transformirati svakoga tko uđe.

Kako ćete unaprijediti jedinstvenost vašeg okruženja?

Kontaktirajte nas na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr za više informacija kako možete uključiti Muziku biljaka u svoj unutarnji dizajn. Moguć je najam ili kupnja uređaja.

Slobodno nas posjetite u Vlaškoj 81a 1. kat kako bi čuli Muziku biljaka uživo.