Jeff Merrifield: “Damanhur – stvarni san”

Ovo je priča o Federaciji Damanhur, smještenoj u podnožju Alpi na sjeveru Italije u blizini Torina.

“Damanhur: stvarni san” Jeffa Merrifielda, knjiga koja je priznata od članova zajednice, opisuje povijest, način života, učenje i organizacijsku strukturu Damanhura te stvarnu svrhu njegovog postojanja.

Damanhur je društveni model za sve koji u sebi nose čežnju za boljim i pravednijim svijetom od onoga u kojem trenutno žive.

“Damanhur je ostvarenje sna… Bili smo sposobni stvoriti društvo koje je vrlo blizu svemu onome što smo željeli.” – Esperide Ananas iz Damanhura

Damanhur je poznat po svojim Hramovima Čovječanstva, čudesnoj podzemnoj građevini koju su izgradili njegovi građani i posvećeni su ponovnom buđenju božanskog u svakom ljudskom biću, koje danas mnogi zovu osmim svjetskim čudom.

Falco Tarassaco (Oberto Airaudi) je filozof, iscjeljitelj, pisac, slikar, osnivač i duhovni vodič Federacije Damanhur u Italiji. Oko tisuću građana Damanhura stvorilo je eko društvo kojemu su Ujedinjeni Narodi dodijelili nagradu za društveni model za održivu budućnost. Društvo se temelji na etičkim vrijednostima, te potiče kulturu mira i uravnoteženog razvoja.

Knjiga je izdana u nakladi Telediska.

Trenutno nije u prodaji.