Muzika biljaka u javnom prostoru

Kreirajte interaktivno iskustvo

Pružite novu razinu svijesti s Muzikom biljaka.

Instaliranje U1 uređaja u botaničkom vrtu ili javnom parku potiče interaktivno iskustvo koje će osigurati da se vaši posjetioci stalno ponovno vraćaju. Kada se posjetitelji po prvi put susretnu s biljkom glazbenikom, oni se povezuju s prirodom na način koji nikada nisu mogli zamisliti. Spoznaja da biljke i drveće zapravo mogu proizvesti glazbu i komunicirati na jedinstven i zabavan način, dirljiva je i važna za svakog slušatelja.

Javni vrtovi i parkovi nastali su kako bi ljudi mogli uživati u čudesnom svijetu prirode i diviti se najboljim hortikulturnim standardima. Uspješno vođeni parkovi osmislili su kako unaprijediti zdravlje i jedinstvo zajednice u visoko individualiziranom svijetu.

Sada je, kroz fenomen poznat kao “biljke koje pjevaju”, moguće pomoći ljudima u povezivanju s okolinom na dubljoj razini. Instaliranjem uređaja U1 omogućujete mnogima tu vrstu kontakta i edukacije koja je potrebna za stvaranje doživotnog, trajnog kontakta. Možete samo zamisliti kako jedan tjedan tek propupali grm ruže pjeva melodičan napjev, a sljedeći se tjedan raspjeva tridesetogodišnji žad. Vaši će se posjetioci sigurno pitati: “Što ćemo sljedeće čuti?” Oni očekuju sve više od svojih omiljenih biljaka i drveća, a Muzika biljaka će osigurati da se ponovno vrate.

Želite li u parku ili botaničkom vrtu dodati jedinstveni glazbeni doživljaj?

Kontaktirajte nas za više informacija o Muzici biljaka na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr ili nas posjetite u Vlaškoj 81a kako bi čuli Muziku biljaka uživo.