Oberto Airaudi – Falco : „Narodi galaksije“

Knjiga „Narodi galaksije“ sastoji se od 6 priča, od kojih svaka prikazuje po jedan narod iz galaksije.

Njihovo posebno obilježje je da pomažu u otvaranju putova našim snovima i mogućnosti da njima upravljamo. Najosjetljivijima među nama možda će iz dubine galaksije biti poslan neki san ili inspiracija. Smisao priča je poticanje na veliki zajednički rad u ponovnom sastavljanju velikog zrcala Primordijalnog Božanstva Čovjeka.

Pričama se nastoji predočiti kroz povijest i život stanovnika galaksije, da se teške životne lekcije ne mogu naučiti iz knjiga, „već samo na vlastitoj koži, na vlastitom krznu ili na vlastitim ljuskama.“

Falco Tarassaco (Oberto Airaudi) je filozof, iscjeljitelj, pisac i slikar, bio je vrlo aktivan na području terapeutskog, umjetničkog istraživanja i novih znanosti. On je osnivač i duhovni vodič Federacije Damanhur u Italiji. Oko tisuću građana Damanhura stvorilo je eko društvo kojemu su Ujedinjeni Narodi dodijelili nagradu za društveni model za održivu budućnost. Društvo se temelji na etičkim vrijednostima, te potiče kulturu mira i uravnoteženog razvoja. Damanhur je poznat po svojim Hramovima Čovječanstva, čudesnoj podzemnoj građevini koju su izgradili njegovi građani i posvećeni su ponovnom buđenju božanskog u svakom ljudskom biću.

Knjiga trenutno nije u prodaji