Slušajte biljke i drveće u svom domu

Razgovarate li s vašim bijkama?  Želite li čuti njihove odgovore?

Uređaj za Muziku biljaka u vašem domu ili vrtu stvorit će u vama dublji osjećaj svijesti i povezanosti s prirodnim svijetom. Doživljavanje urođene sposobnosti vaših omiljenih kućnih biljaka i komuniciranje na opipljiv i jasan način zadivit će vas i otvoriti vaša osjetila, učiniti vas istovremeno smirenima i ojačanima. Na primjer, kada priključite uređaj na prekrasno drvo žada, koje strpljivo stoji na prozorskoj dasci tiho promatrajući vašu dnevnu rutinu, i čujete ga po prvi put kako odašilje bujicu glazbenih nota… zapravo ne postoje riječi kojima bi se ovaj nevjerojatan osjećaj opisao.

Kontakt s inteligencijom biljnog svijeta pruža dublji uvid u same sebe i svijet oko nas. Nikada nećete zaboraviti trenutak kada ste napokon mogli čuti nevidljive zvukove prirode. To je intenzivan susret koji se može istinski razumjeti samo nakon što ga sami doživite. Bilo da jednostavno uživate u slatkoj, melodičnoj glazbi koju proizvodi vaša orhideja, bilo da želite saznati više o suptilnim porukama koje odašilje kelj iz vašeg vrta, U1 uređaj za Muziku biljaka nesumnjivo će obogatiti vaše interakcije s inteligentnim prirodnim svijetom oko vas i pružiti odličan izvor jedinstvene glazbene zabave.

Dopustite vašem vrtu da pjeva za vas s najnovijim instrumentom prirode.!

Kontaktirajte nas na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr kako bi doveli Muziku biljaka u vaš dom. Moguć je najam ili kupnja uređaja.

Slobodno nas posjetite u Vlaškoj 81a 1.kat kako bi čuli Muziku biljaka uživo.