Pranoterapija i iscjeljitelji

Pranoterapija i iscjeljitelji je popularno-znanstveni priručnik. Prana je životni ambijent šume, toplina sunca, bujica vode iz potoka..

Pranoterapeut je sposoban kanalizirati životnu energiju – pranu i usmjeriti je u osobu, da bi stabilizirao harmoničan rad organizma, vratio blagostanje i vjeru u osobu samu. Zdravo biće je fizički dobro i sposobno je živjeti sa sigurnošću svaki trenutak svog života: u obitelji, na poslu, u odnosima.

Opisane su damanhurske terapije: pranoterapija, stiloself i prana za ljepotu, te trogodišnja Škola za duhovne iscjeljitelje u Damanhuru prema učenju Falca Tarassaca.

Falco Tarassaco (Oberto Airaudi) je filozof, iscjeljitelj, pisac i slikar, bio je vrlo aktivan na području terapeutskog, umjetničkog istraživanja i novih znanosti. On je osnivač i duhovni vodič Federacije Damanhur u Italiji. Oko tisuću građana Damanhura stvorilo je eko društvo kojemu su Ujedinjeni Narodi dodijelili nagradu za društveni model za održivu budućnost. Društvo se temelji na etičkim vrijednostima, te potiče kulturu mira i uravnoteženog razvoja. Damanhur je poznat po svojim Hramovima Čovječanstva, čudesnoj podzemnoj građevini koju su izgradili njegovi građani i posvećeni su ponovnom buđenju božanskog u svakom ljudskom biću.

Knjižica trenutno nije u prodaji.