Seminar Damanhurskog tarota

Prema mitu, tarot se odnosi na drevnu knjigu mudrosti koja u sebi sadrži simbolizam, svu povijest čovječanstva i moguće kombinacije osobnih sudbina.

Bez ikakve sumnje, tarot je instrument za dostizanje osobnih intuitivnih sposobnosti unutar svakog od nas.

Njegova primjena proširuje mogućnost izbora, a indikacije koje dobijemo mogu nam pomoći u djelovanju i dostizanju životnih ciljeva.

Ovaj seminar nudi instrumente za razumijevanje simbolizma sadržanog u svakoj karti i uči nas kako ga primjeniti osobno i za druge.
Na naprednijim stupnjevima polaznici uče kako koristiti damanhurski selfički tarot, kojeg je dizajnirao i oslikao Oberto Airaudi – Falco koristeći posebne selfičke tehnike slikanja. Proučavaju se 24 karte, velike arkane, uključujući i još dvije dodatne karte koje su s vremenom bile izgubljene i koje kompletiraju originalnu knjigu tarota.

Upotreba klasičnih selfičkih simbola i arhetipskih znakova olakšavaju usklađivanje sa ovim neobičnim čarobnim instrumentom za koji postoje nove metode čitanja.

Seminar je primjeren i koristan onima koji se žele upoznati sa svijetom proricanja, ali prvenstveno onima koji već poznaju tradicionalni tarot te žele unaprijediti svoje znanje i spoznajne sposobnosti.

Za seminar se možete prijaviti na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr