Umirujući zvukovi biljaka

Opustite se i uživajte u povezanosti

Glazba koju stvara biljni svijet ima sposobnost smirivanja i stimuliranja naših osjetila. Kao vlasnik wellness, spa centra ili lječilišta bilo koje vrste sigurno znate koji je smisao “mirnog prostora” i kako je važno osigurati da se vaši klijenti i gosti osjećaju doista opušteno i ugodno u okruženju koje ste stvorili za njih. Blagozvučna muzika biljaka osigurava mir u svakom prostoru.

Surađujte sa svojim biljakama u iskustvu ozdravljenja uz pomoć uređaja U1. Stvorite mirno i okrepljujuće okruženje u kojem će gosti čuti i osjetiti ljekovite energije odabranih biljaka ili drveća. Poznato je da ove jedinstvene vibracijske i energetske frekvencije umiruju um nudeći prednosti potpuno prirodnog načina liječenja. Njegujući tonovi biljke koja pjeva, prekrasne orhideje na primjer, ispunit će zrak umirujućim zvukom koji će iscjeljujuće iskustvo dovesti na novu razinu.

Dajte priliku klijentima da se opuste i ispune energijom na način koji nisu osjetili nikada prije. Instalirajte najnoviji instrument prirode u svoj prostor da bi vašim klijentima dao više od trajnog dojma.

Slobodno nas kontaktirajte na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr ili nas posjetite u Vlaškoj 81a 1. kat kako bi čuli Muziku biljaka uživo.

Saznajte kako možete unajmiti ili kupiti uređaj U1 za vaš wellness centar.