Selfovi za okolinu

Self za punjenje prostora

Ovaj self ima sposobnost punjenja valencije događaja, pozitivno transformirajući i donoseći harmoniju u osjećaje. Vrlo je koristan kod kuće, u uredu, dvoranama za vježbanje, operacijskim salama i prostorima u kojima se izražava emocijalna energija ili gdje je stvorena individualna ili grupna dinamika.    

Opširnije

Energetski balanser okoline

Selfička struktura koja uravnotežuje energetsko polje u određenom okolišu, kao što su dom ili posao. Poboljšava harmoničnost života, rada i učenja. Mijenja polaritet psihičkih i neskladnih zračenja. Balanser može biti postavljen bilo gdje i zahvaljujući obliku ne treba ga prazniti.

Opširnije

Self za radost

Preporuča se za revitaliziranje okoline i donošenje dinamične energije u dom ili mjesto rada. Postavlja se na mjesto gdje ima sunčeve ili umjetne svjetlosti, kako bi u okolini širio svoju dobrobit u radijusu od 12 metara.

Opširnije

Self za automobil

Stavlja se u automobil, naprijed na strani vozača, s točkom koja gleda prema van. Prostor automobila je pod utjecajem psihičkih zračenja onih koji putuju u njemu. Ovaj self štiti od pomanjkanja koncentracije, stresa, straha i umora, koji se mogu akumulirati u automobilu i prouzročiti nezgodu.

Opširnije

Self za povezivanje s prirodom

Stvara kontakt s vitalnim energijama prirode. Omogućuje skladniji odnos između odjeće i kože, osobito kada materijal odjeće nije prirodnog porjekla. Može se nositi kao broš ili privjesak.

Opširnije

Self za kućne biljke

Kada se utakne u zemlju pomaže biljci u rastu i očuvanju zdravlja, apsorbirajući vitalnu energiju. Posebno je koristan za kućne biljke u teglicama i one koje nisu direktno povezane s energijom Zemlje.

Opširnije

Transformator okoline

Ovaj self transformira energiju okoline, harmonizira ju i čini korisnom za one koji na tom mjestu žive i rade. Također se može koristiti za “pražnjenje” pranoterapeuta. Posebno je pripremljen za osobu koja ga koristi. Mora se ponovo puniti u Damanhuru svake dvije godine, mijenjanjem dva plava kristala.

Opširnije