Održan seminar Transformacija sjećanja 1. stupanj

Antilope 1U Damanhur Hrvatska – Centru Talej 23.-24.1.2016. instruktorica i iscjeliteljica iz Damanhura, Antilope Verbena, održala je damanhurski vikend seminar “Transformacija sjećanja” 1. stupanj.

Pored Škole meditacije, damanhurski seminari su vrlo vrijedni instrumenti i alati na našem putu duhovne evolucije. Kroz njih upoznajemo svijet oko sebe; eko sistem u kojem smo dio i kako komunicirati u njemu; bolje upoznavati sebe, buditi zaboravljene potencijale, djelovati itd. Učinimo li to kroz Školu misterija (trogodišnji program seminara) ili vremenom kroz pojedinačne seminare, mi nastavljamo otvarati naše prozore spoznaja. Svatko na seminarima ili unutar seminara nađe svoj trenutak “malog prosvjetljenja”. Nije to ni vremenski, a ni financijski jednostavno. Ali je nemjerljivo vrijedno za one koji žele učiti i saznati više o sebi i svijetu u kojem ostvaruju život na materijalnoj razini treće dimenzije.

Antilope Verbena nam proteklih godina pruža sjajnu priliku da idemo još korak dalje; kroz jedan niz seminara/radionica, nam daje mogućnost praktičnog “korigiranja” samih sebe, naših navika i “šubova” u glavi. Zapravo, u prvom redu prepoznati koliko smo stvarno uvjetovani našim prošlim iskustvima (u ovom životu), okruženjem, djelovanjem sredine, odgojom i životom samim.

Kao dio trilogije seminara, “Transformacija sjećanja” je jedan iznenađujuće praktičan seminar koji ima dvije funkcije. Prepoznati i približiti se izvoru našeg određenog ponašanja ili ograničenja, te ga ili ublažiti ili još osnažiti djelujući tako iz vlastite prošlosti na vlastitu sadašnjost. To je u praksi ono što su mnogi svojevremeno uzbuđeno čitali u knjizi “Tajna”. U ovu priču još se uključuje i damanhurska ezoterijska tehnologija kroz programiranje sferoselfova i vremenskog sjemenja, ali naravno da je najveći dio posla na nama samima.