Predavanje o sinkronicitetu na Sajmu Mystic održao Crotalo Sesamo

Zahvaljujemo na posjeti Sajmu Mystic od 29.9.-2.10.2016. na Zagrebačkom Velesajmu.

Predavanje “Kontakt sa Sinkronicitetom” u nedjelju 2.10.2016. u 18h održao je Crotalo Sesamo, instruktor Sveuličišta u Damanhuru, dugogodišnji građanin, ambasador i duhovni iscjeljitelj iz Damanhura, a s engleskog jezika prevodio je Wombat.

Uz film o Federaciji Damanhur u Italiji i njezino predstavljanje, te odgovore na pitanja posjetilaca, Crotalo Sesamo je predstavio novu Knjigu Sinkroniciteta na hrvatskom jeziku.

Knjiga Sinkroniciteta  je osobni savjetnik i povezana je samo s jednim čitateljem koji ju koristi.

Knjiga se sktivira prvim korištenjem i preporuča se učiniti to unutar pet dana punog mjeseca. Prije bacanja kocke, čitatelj misleći na pitanje, izgovara kratak tekst 3 puta prema uputama i fiksira crnu točku u knjizi kako bi se povezao sa Sinkronicitetom. Zatim čitatelj baca kocku četiri puta, a brojevi odgovaraju poglavlju, pregledu situacije i odgovoru koji čitatelj traži na stranicama knjige. Brojčane vrijednosti mogu se interpretirati i unatrag kako bi se dobio uvid u drugu dimenziju odgovora. Zbroj brojeva upućuje na kartu Tarota (velika Arkana)

Čitatelj knjigu može koristiti za osobna pitanja ili za čitanje drugima. Knjigu treba čuvati umotanu u crno platno koje ju izolira od drugih energija.

Ukoliko niste mogli prisustvovati Promociji, možete napraviti download audio snimke u trajanju 1h i 37 minuta veličine 45 MB  ovdje

Slobodno nas kontaktirajte na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr ili nas posjetite u Vlaškoj 81a 1.kat kako bi nabavili svoj primjerak Knjige Sinkroniciteta. Knjigu vam možemo poslati i poštom. Kod nas možete nabaviti i crnu vreću za čuvanje knjige.