Predavanje o seminarima Prošli životi i Unutarnje osobnosti (19.01.2018.)

Besplatno predavanje o seminarima “Prošli životi” i o seminaru “Unutarnje osobnosti” održala je Wapiti Azalea iz Damanhura u petak 19.01.2018. u Centru Talej.

Seminar Istraživanje prošlih života

Kao i različite druge kulture širom svijeta, Damanhurci vjeruju da duša preživi fizičku smrt. U skladu s time, mi imamo mnogo inkarnacija. Ova “priča naše duše” preko ogromnog kontinuuma vremena i prostora nosi sa sobom vrijednu informaciju koja nam može pomoći u našim sadašnjim životima. Ono što možemo naučiti o našim “prošlim životima” može naša sadašnja iskustva ispuniti dubljim značenjem, svrhom, ispunjenošću i radošću.

Seminar Unutarnje osobnosti

Damanhurci vjeruju da je svatko od nas kompleksna realnost sačinjena od želja, misli, snova i ideja. Međutim, te želje su često kontradiktorne. Sačinjeni smo od različitih dijelova, osobnosti koje imaju različitu svrhu. Ti aspekti, te osobnosti, čine sjajan potencijal i neobično osobno bogatstvo ukoliko ih uspijemo harmonizirati i usmjeriti ih ka ostvarenju naših životnih ciljeva. Svrha ovog seminara je kreirati unutarnje putovanje i kontaktirati osobnosti od kojih smo sastavljeni ostvarujući harmoniju unutar nas i našu istinsku sreću…