Snimka Promocije Knjige Sinkroniciteta

U subotu 24.09 u 19h u prostoru dvorane Europskog doma u Zagrebu, Crotalo Sesamo ambasador i instruktor iz Damanhura predstavio je vrlo posebnu Knjigu sinkroniciteta. Ponosni smo da je uz talijanski i engleski jezik, knjiga sada izdana i na hrvatskom jeziku.

Crotalo Sesamo je predstavio Federaciju Damanhur u Italiji, Hramove čovječanstva, Sinkronicitet, te autora Oberta Airaudija – Falca. Objasnio je način kako se knjiga koristi, te bacajući kocku pročitao odgovor na pitanje o završetku 2016. godine na globalnom planu.

Knjiga Sinkroniciteta  je osobni savjetnik i povezana je samo s jednim čitateljem koji ju koristi.

Aktivira se prvim korištenjem, preporuča se učiniti to unutar pet dana punog mjeseca. Prije bacanja kocke, čitatelj misleći na pitanje, izgovara kratak tekst 3 puta prema uputama i fiksira crnu točku u knjizi kako bi se povezao sa Sinkronicitetom. Zatim baca kocku četiri puta, a brojevi odgovaraju poglavlju, pregledu situacije i odgovoru koji čitatelj traži na stranicama knjige. Brojčane vrijednosti mogu se interpretirati i unatrag kako bi se dobio uvid u drugu dimenziju odgovora. Zbroj brojeva upućuje na kartu Tarota (velika Arkana)

Čitatelj knjigu može koristiti za osobna pitanja ili za čitanje drugima. Knjigu treba čuvati umotanu u crno platno koje ju izolira od drugih energija.

Ukoliko niste mogli prisustvovati Promociji, možete napraviti download audio snimke u trajanju 1h i 37 minuta veličine 45 MB  ovdje

Slobodno nas kontaktirajte na 095/9016-883 ili info@damanhur.hr ili nas posjetite u Vlaškoj 81a 1.kat kako bi nabavili svoj primjerak Knjige Sinkroniciteta. Knjigu vam možemo poslati i poštom. Kod nas možete nabaviti i crnu vreću za čuvanje knjige.