Oberto Airaudi – Falco: “Priče jednog Alkemičara”

Autor knjige Oberto Airaudi – Falco osnivač je zajednice Federacije Damanhur na sjeveru Italje.

Kroz 33 priče iz svog djetinjstva predstavlja nov način podučavanja kroz iskustvo jednog Alkemičara.

Pripovijesti kriju mnoge praktične savjete koji će pomoći čitatelju u izvođenju svojih eksperimenata i prepoznavanju sinkronih događaja u vlastitom životu.

Alkemija je promjena samoga sebe sa željom da postignemo duhovne i spoznajne rezultate djelujući na zakone koji upravljaju vremenom, materijom i mišlju.
Njezin je cilj uravnotežiti i naučiti primjenjivati dragocjene duhovne elemente u svakome od nas kako bismo postali Magovi, svjesni tvorci svog duhovnog puta i svoje revolucije.

Falco Tarassaco (Oberto Airaudi) je filozof, iscjeljitelj, pisac i slikar. On je osnivač i duhovni vodič Federacije Damanhur u Italiji. Oko tisuću građana Damanhura stvorilo je eko društvo kojemu su Ujedinjeni Narodi dodijelili nagradu za društveni model za održivu budućnost. Društvo se temelji na etičkim vrijednostima, te potiče kulturu mira i uravnoteženog razvoja. Damanhur je poznat po svojim Hramovima Čovječanstva, čudesnoj podzemnoj građevini koju su izgradili njegovi građani i posvećeni su ponovnom buđenju božanskog u svakom ljudskom biću.