Stiloself

Jedan od “dodataka” sferoselfa u terapeutskom polju, stiloself je izvanredan instrument za lječenje tjjela. Djeluje od makroskopskog pa do DNA nivoa, na um i suptilne strukture ljudskog bića. Kao rezultat višegodišnjeg istraživanja, stiloself danas koristi sve veći broj terapeuta diljm svijeta.

Stiloself se sastoji od zlatnog tijela i glave sa selfičkim mikrokrugovima. Djeluje na različitim dubinama unutar organa i sustavima ljudskog tijela, ovisno kako je položen i je li u kontaktu s kožom. Stiloself razvija odnos komunikacije s terapeutom, često “vodeći ruku terapeuta” i pojačavajući empatiju kako bi uspješno djelovao. Inteligencija stiloselfa putuje kroz organe i tjelesne sustave opskrbljujući ih potrebnim informacijama neophodnim za ponovo uspostavljanje ravnoteže. Pomaže tijelu da se reprogramira za normalno funkcioniranje.

Kroz svako novo korištenje, svaki stiloself je u mogućnosti “učiti” i povećati svoju učinkovitost. Također, zahvaljujuči svojoj vezi sa sferoselfom i njegovoj podržavajućoj kompleksnosti, svaki se stiloself “umrežuje” s ostalim stiloselfovima koji se koriste na planeti. Na taj način preuzima informacije o bolesima koje su liječili drugi selfički instrumenti, bez obzira što ih nije neposredno liječio.

Stiloself je vrlo koristan u liječenju glavobolje, bolova u zatiljku vrata, bolova u križima, išijasa, artritisa zglobova, tendonitisa, neuralgije, probavnih smetnji, upale debelog crijeva, hemeroida, dismenoreje i bolesti menstrualnog ciklusa. Može se koristiti za olakšavanje mnogih ozbiljnih bolesti, kao što su bolovi uzrokovani metastazom kostiju ili za kontrolu rasta benignih izrasta kao što su limfomi, fibroze i ciste jajnika. Pomaže ispravljanju kožnih nesavršenosti: madeža, bradavica, oštećenih kapilara te sveopćeg obnavljanja kožnog tkiva. Njime postižemo umirujući učinak koji pospješuje koncentraciju i pamćenje. Također, olakšava aktivaciju latentnih sposobnosti pojedinca – tjelesne, umne i izvan-osjetilne. Stiloself se može koristiti i za samoizlječenje.