selfika

Selfički visak

Ovo je univerzalni visak, koji se može koristiti u svim područjima istraživanja. Zahvaljujući selfičkom elementu, korisnik može doseći dublje razine usklađenosti, nego s drugim viscima.

Opširnije

Selfička olovka

Kompleksna selfička struktura koja se primjenjuje na različite olovke koje se mogu puniti, npr. nalivpera, kemijske olovke, tehničke olovke… Omogućava da ruka i šaka kojom se drži selfička olovka postanu jedinstven instrument. Pomaže pri shvaćanju i oblikovanju ideja te primanju odgovora u svim poljima istraživanja, omogućavajući medijalne sposobnosti i automatsko pisanje. Selfička olovka je pripremljena […]

Opširnije

Selfički trokut za seanse

Koristi se s “planchette” u medijalnim seansama za pojačavanje kontakta sa suptilnim silama. Priprema grupu priređujući i energetski “čisteći” okolinu. Postoje četiri različite vrste trokuta, svaka sa specifičnim karakteristikama za prijemne i komunikacijske kanale. Trokut za osjetilnu komunikaciju: pojačava osjetljivost te odgovara i na najmanju molbu. Vrlo pokretljiv – prima i najmanje “šaptaje”. Trokut za […]

Opširnije

Self za astralno putovanje

Pomaže pri vježbanju astralnog putovanja, te osigurava da iskustvo prođe potpuno sigurno. Omogućava integraciju suptilnih tijela korisnika, pomažući u njegovom svjesnom odvajanju od fizičkog tijela. Tijekom prvih 15 do 17 dana korištenja, selfička piramida treba biti smještena na centru čela 10 minuta, za vrijeme ležanja na leđima. Nakon ovog početnog razdoblja, prilikom daljnjeg vježbanja, može biti […]

Opširnije

Energetski balanser okoline

Selfička struktura koja uravnotežuje energetsko polje u određenom okolišu, kao što su dom ili posao. Poboljšava harmoničnost života, rada i učenja. Mijenja polaritet psihičkih i neskladnih zračenja. Balanser može biti postavljen bilo gdje i zahvaljujući obliku ne treba ga prazniti.

Opširnije

Self za radost

Preporuča se za revitaliziranje okoline i donošenje dinamične energije u dom ili mjesto rada. Postavlja se na mjesto gdje ima sunčeve ili umjetne svjetlosti, kako bi u okolini širio svoju dobrobit u radijusu od 12 metara.

Opširnije

Self za automobil

Stavlja se u automobil, naprijed na strani vozača, s točkom koja gleda prema van. Prostor automobila je pod utjecajem psihičkih zračenja onih koji putuju u njemu. Ovaj self štiti od pomanjkanja koncentracije, stresa, straha i umora, koji se mogu akumulirati u automobilu i prouzročiti nezgodu.

Opširnije

Self za povezivanje s prirodom

Stvara kontakt s vitalnim energijama prirode. Omogućuje skladniji odnos između odjeće i kože, osobito kada materijal odjeće nije prirodnog porjekla. Može se nositi kao broš ili privjesak.

Opširnije

Self za kućne biljke

Kada se utakne u zemlju pomaže biljci u rastu i očuvanju zdravlja, apsorbirajući vitalnu energiju. Posebno je koristan za kućne biljke u teglicama i one koje nisu direktno povezane s energijom Zemlje.

Opširnije

Transformator okoline

Ovaj self transformira energiju okoline, harmonizira ju i čini korisnom za one koji na tom mjestu žive i rade. Također se može koristiti za “pražnjenje” pranoterapeuta. Posebno je pripremljen za osobu koja ga koristi. Mora se ponovo puniti u Damanhuru svake dvije godine, mijenjanjem dva plava kristala.

Opširnije