Multi-funkcionalni self 2

Tri funkcije su ukomponirane u jednom selfu: osobnost, senzibilnost, um-srce. Potiće potpunu unutarnju harmonizaciju i ponovno buđenje osjetilnih i perceptivnih sposobnosti.

Osobnost: svrha selfa je pomaganje skladnom očitovanju svih dijelova psihe, stvarajući idealne uvjete za izražavanje talenata, sposobnosti i potencijala na potpun, harmoničan i uravnotežen način.

Senzitivnost: pomaže širenju percepcije, suosjećanju prema drugima i okolini, razvijanju intuicije te usklađuje osjetilne sposobnosti. Self je koristan onima koji žele razviti sposobnost medija, senzitivnost u području rašljarstva i divinacije (proricanja). Balansira preosjetljivost koja izaziva nemir i sramežljivost.

Um i srce: radi na odnosu racionalnog dijela prema emocionalnom dovodeći ih u harmoniju, te dozvoljava kontakt s najdubljim dijelovima sebe. Koristi se za razvijanje unutarnjih osjetila: osjetilo snova, osjetilo želje, osjetilo razmjene, osjetilo sjećanja, osjetilo božanskog. Može se nositi stalno tijekom dana i noći.

Vrhovi selfa se ne trebaju doticati.