Osobni selfovi

Self za vid

Ovaj srebrno-zlatni self relaksira oči, razbistruje vid i pomaže ga očuvati. Koristan je za sve one koji provode puno vremena ispred kompjutera ili TV ekrana i za one koji rade posao koji iziskuje dugotrajnu intenzivnu vizualnu koncentraciju. Nosi se iza uha, s krugom okrenutim prema koži. Koristi se postepeno, u intervalima po 20 minuta: prvi […]

Opširnije

Self za abdomen

Self za abdomen pozitivno djeluje na unutarnje organe povezane sa zonom trbuha: jetrom, želucem, crijevima, gušteračom, slezenom i bubrezima. Stavi se na trbuh i nježno pomiče u smjeru suprotnom od kazaljke na satu 3 minute, jednom do 3 puta dnevno. Moguće je ovaj self koristiti i preko prirodne tkanine koja se postavi na kožu: narančasta boja tkanine služi […]

Opširnije

Self antistres

Antistres djeluje pozitivno na raspoloženje, uravnotežuje tjeskobna stanja, zabrinutost i uznemirenost, donoseći olakšanje i ublažavanje problema. Nosi se 2 sata dnevno.  

Opširnije

Self za zdravlje

Ova narukvica omogućuje zdravlje – tjelesnu dobrobit. Priprema se za osobu koja ga nosi (rođeno ime i prezime, datum, mjesec, godina i mjesto rođenja) i za željeno djelovanje: zdravlje općenito ili posebne funkcije vezane za zdravlje (jednu ili više njih).  

Opširnije

Self za harmonične misli

Pomaže u transformaciji i uklanjanju „energetskih linija“ negativnih misli i emocija, te stvara harmonične i pozitivne misli. Vrlo je korisna za terapeute i sve koji rade u neposrednom kontaktu s mnogo ljudi.  

Opširnije

Self za sluh

Služi smanjenju problema vezanih uz sluh, usporavajući degeneraciju koja je već počela. Koristan je u slučajevima tinitusa (šum u uhu). Nosi se na uhu na slijedeći način: prvi dan – samo 20 minuta; drugi dan – dva puta po 20 minuta; četvrti i peti dan – tri puta po 20 minuta; od šestog dana, pa do najmanje […]

Opširnije

Disk za ljepotu

Disk je izrađen od drveta trešnje – za lice, te drveta kruške – za tijelo. Diskovi su komplementarni i ako se koriste zajedno pojačavaju i podupiru blagotvoran učinak na tkivo kože. Pomaže obnavljanju stanica i okrijepljenju kože, štiteći je od vanjskih utjecaja. Self se mora puniti svaku godinu korištenja, što se može napraviti i na daljinu.

Opširnije

Self za nesanicu

Pomaže u induciranju sna u slučajevima nesanice. Može se nositi prije spavanja ili tjekom noći ako se probudite i ne možete ponovo zaspati. Self se priprema osobno za korisnika.

Opširnije

Self za auru

Jednostavna narukvica koja osnažuje auru ili osobno energetsko polje, skupljajući energiju prirode i prenoseći je na osobu. Korisna je za one koji provode mnogo vremena u kontaktu s drugim ljudima ili rade na mjestima gdje je gužva.

Opširnije

Self za cirkulaciju

Pospješuje cirkulaciju krvi kroz donje ekstremitete, olakšavajući osjećaj težine i ukočenost nogu. Pomaže u smanjivanju oteklina i toniranju donjih ekstremiteta. Nosi se na gležnju, a može se koristiti danju i noću.

Opširnije